Change Store

LUXUSTA
LAINEILLE
KAIKKI PAITSI
VENEILY ON TURHAA
EXTRAA ELÄMÄÄN

YRITYS
TheOne Marine Finland

TERVETULOA. OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN.

Me mahdollistamme parempaa laatua elämääsi veneilyn muodossa. Edustamamme merkit ovat huippulaatua ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Aloita parempi elämä aallon harjalla tyylikkäästi meidän avullamme. Oli tarpeesi mikä tahansa, me autamme. Kauttamme saat uudet veneet, käytetyt veneet sekä välitys-palvelut. Palvelemme kokonaisvaltaisesti kaikessa veneilyyn liittyvässä. Henkilökuntamme koostuu veneiden ja veneilyn ammattilaisista, joille tyytyväinen asiakas on paras palkinto hyvin tehdystä työstä. Meillä asiakassuhde ei pääty veneen ostoon, vaan autamme asiakkaitamme jatkossakin kaikissa veneilyyn liittyvissä asioissa.

MERKIT

MERKIT

KONFIGURAATTORI

TheOne Marine Finland

RAKENNA OMA VENEESI.

Konfiguraattorillamme rakennat mieleisesi veneen. Valittavanasi on lukuisia vaihtoehtoja väreissä, pinnoissa, materiaaleissa… lista on loputon. Kokeile ja ihastu!

VÄLITYS


TheOne Marine Finland

RÄÄTÄLÖITYÄ MYYNTIÄ JA OSTOA.

Välitys-palvelumme kautta pääset eroon vanhasta veneestäsi vaivattomasti. Me etsimme sille ostajan ja hoidamme kaiken paperityön. Jos vastaavasti mielessäsi on jokin tietty vene hankintalistalla, me etsimme sen sinulle ja hoidamme kaiken paperityön puolestasi.

KÄYTETYT

Kun ostat käytetyn veneen meidän kautta, voit olla turvallisin mielin. Kaikki listallamme olevat käytetyt veneet ovat tarkastettuja sekä juuri sellaisia kuin esittelytekstissä lupaamme.

YHTEYSTIEDOT